Recensies

 • Uitstekend

  Van: Anoniem

  Gevonden op: Facebook

  Enorm leuke en handige cadeaus zo was het speenkoord niet alleen leuk maar ook super handig! Veel leuke kraamcadeaus. Menigeen blij mee gemaakt super! !!!!

  1 / 7
 • Super

  Van: Anoniem

  Gevonden op: Website

  Altijd vriendelijk geholpen. Verschillende dingen gekocht. En anderen blij gemaakt met de cadeau's. Super bedankt.

  2 / 7
 • Top!

  Van: Leonie

  Gevonden op: Facebook

  Top services !! Bedankt

  3 / 7
 • Afspraak is afspraak

  Van: Martijn K.

  Gevonden op: Facebook

  Snel en eenvoudig contact. En één of 2 stuks geen probleem.

  4 / 7
 • Dank en fijne feestdagen

  Van: Miep

  Gevonden op: e-mail

  De handdoeken zijn ontzettend leuk geworden. Ik verwacht dat ik 'een goeie beurt' (is dit Brabants?) ga maken. Ik wil u nog ontzettend bedanken voor dit moois en u en uw gezin fijne feestdagen en het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Lieve groet, Miep

  5 / 7
 • Prachtig

  Van: Anoniem

  Gevonden op: E-mail

  Elke keer weer een feest om de cadeau's te mogen ontvangen.

  6 / 7
 • Van: Nathalie Lallush

  Gevonden op: Google Review

  een maand geleden Voor Personal Products had ik een speciale order waarbij er buitenlandse letters geborduurd moest worden op een handdoek. Om er zeker van te zijn dat Personal Products dit ook zeker kan maken, heb ik van tevoren een mail gestuurd naar het mailadres dat goed te vinden is op de website. Een aantal minuten later (al was het al avond) kreeg ik meteen een nette respons van Johanna waarin zij bevestigde dit te kunnen. Aldus heb in de bestelling meteen geplaatst en heb ik het product binnen 4 werkdagen per post in nette staat ontvangen. De naam in buitenlandse letters was er netjes op geborduurd en de handdoek zat in een nette beschermde verpakking. Gezien ik nog wat vragen had over het product, heb ik haar in de avond gemaild. Hierop heeft Johanna weer binnen een paar minuten antwoord gegeven en heeft zij goed met mij meegedacht. Ofwel, goede service, klantvriendelijk, snel, je krijgt wat je besteld en ik raad Personal Products aan.

  7 / 7
personal-products

"Hallo ik ben Johanna"

Sinds onze jongste zoon is geboren ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Als ik met mijn producten bezig ben geniet ik van de creativiteit en dat ik iets kan doen om mensen te helpen.

Makkelijk betalen via:

personal-products
online betalen via uw eigen bank
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.
Social media