Geboorte felicitatie kaart

2,95

Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Geboorte felicitatie kaart

Geboorte felicitatie kaart in het blauw of roze

Specificaties:

  • merk: J.M.L.
  • stijl: jongen of meisje
  • kleur: blauw en roze
  • vorm: rechthoek, dubbele kaart
  • incl. envelop

Omschrijving:

Geboorte felicitatie kaart is verkrijgbaar in het roze en blauw. Van beide kaarten hebben we nog voldoende op voorraad. Zo’n kaartje is een mooi gebaar om de kersverse ouders te feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter.

Ontwerpster:

Dit kaartje is zelf getekend en ontworpen is door onze dochter Marie-Louise. Tekenen is erg ontspannend voor haar, en dit doet ze op haar eigen tablet. Toen ze bezig was met tekenen kwamen we op het idee om kaartjes toe te voegen aan de website van PersonalProducts. Dit omdat er ook regelmatig wordt gevraagd om er een kaartje bij te doen. Vaak gebruikte wij dan een gedrukt kaartje van de website, maar hoe leuk is het dat je nu bij een Tummiezz beer (zie afbeelding) een leuk kaartje bij kan voegen.

Gelijk op sturen naar de klant?

Het kan natuurlijk zijn dat je de bestelling wilt opsturen naar de klant. Dan heb je dubbele verzendkosten. Daarom bieden wij ook aan om de bestelling rechtstreeks naar de klant te sturen. Vul daarom bij factuuradres uw eigen adres in, en bij verzendadres het adres van de klant. Als u er dan ook nog zo’n leuke geboorte kaartje bij doet, schrijven wij er de tekst op. Dit kan worden aangegeven bij opmerkingen tijdens het bestelproces!

Extra informatie

Voor:

Jongen, Meisje