Tutpoppetje konijn

9,95

Tutpoppetje konijn met naam. (past door brievenbus)

*
*
*
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Tutpoppetje konijn

Tutpoppetje konijn met naam

Specificaties:

  • merk: Funnies.
  • model: konijn
  • kleur: lichtroze, stone green, grijs-blauw, donkergroen, crème
  • maat: 23 x 23 cm
  • gewicht: 0,04 kg
  • materiaal: 100% katoen
  • aanbevolen leeftijd: vanaf geboorte
  • wasvoorschriften: 40° C

 

Omschrijving:

Tutpoppetje konijn is een heerlijke knuffeldoek voor de allerkleinste, van het merk Funnies. Aan dit knuffeltje kan ook een speen worden bevestigd. Door de heerlijke labels kan u kindje lang plezier beleven. Uiteraard kunnen de tutpoppetjes ook als relatiegeschenk worden gegeven met een logo. Bij ons heeft u veel mogelijkheden wat betreft borduring van tekst, logo of naam.

Het leuke van deze tutpoppetje konijn is dat ze tijdloos zijn. Later als de kinderen groot zijn, is zo’n tutpoppetje konijn nog steeds leuk door de persoonlijke naam, tekst of logo. Dit brengt herinneringen met zich mee. Geef daarom zo’n leuke persoonlijke tutpoppetje cadeau, voor jarenlange plezier.

Wist u dat:
Baby’s het ook heerlijk vinden om aan labels te friemelen? Daarom zie je ook regelmatig knuffeldoeken met heel veel labels. Ook wel labeldoeken genoemd. Daarom adviseren wij het label aan de doek te laten zitten.

Waarom is knuffelen nu zo belangrijk?

Baby’s gaan rond hun zevende maand zich hechten aan een knuffel. Ook afscheid nemen kan voor de kleine moeite gaan kosten. Bijvoorbeeld als hij / zij naar de oppas gaat of als u de babykamer verlaat. Een knuffel of knuffeldoek kan dan troost bieden. Baby’s hebben voorkeur voor een knuffel of een knuffeldoek / deken. Weliswaar kan een geur ook belangrijk zijn. Leg de knuffel of knuffeldoek eens een nachtje bij u zelf in bed, hierdoor komt uw geur aan de knuffel, en kan het zijn dat de kleine rustiger gaat slapen.

 

Extra informatie

Afmetingen 19 × 19 × 5 cm
Kleuren

, , , ,