Tummiezz Teddybeer met Kerstmuts

29,95

NIEUW!!!

 

*
*
*
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Tummiezz Teddybeer met Kerstmuts

Tummiezz Teddybeer met Kerstmuts met borduring van naam.

Specificaties:

  • merk: Tummiezz
  • model: Beer
  • kleur: diverse
  • maat: 42 cm
  • materiaal: polyester
  • aanbevolen leeftijd: 0-8 jaar
  • wasvoorschriften: 40° C
  • drogen: liever niet in de droger

 

Omschrijving:

Tummiezz Teddybeer met Kerstmuts is de nieuwste serie knuffels. Deze leuke knuffels kunnen op de buik worden geborduurd. Ook een geboorteblok is erg leuk. Erg leuk om cadeau te geven bij een geboorte, babyshower, of in een kraam of geboorte pakket. Niet alleen zijn ze groot maar ook heerlijk zacht. Uiteraard kan de Tummiezz Teddybeer met Kerstmuts ook als relatiegeschenk worden gegeven met een logo. Bij ons heeft u veel mogelijkheden wat betreft borduring van tekst, logo of naam.

Het leuke van deze knuffels is dat ze tijdloos zijn. Later als de kinderen groot zijn, is zo’n knuffel nog steeds leuk door de persoonlijke naam, tekst of logo. Dit brengt herinneringen met zich mee. Geef daarom zo’n leuke persoonlijke knuffel van Tummiezz cadeau, voor jarenlange plezier.

Wist u dat:
Baby’s het ook heerlijk vinden om aan labels te friemelen? Daarom adviseren wij de labels aan de knuffels te laten zitten.

Waarom is knuffelen nu zo belangrijk?

Baby’s gaan rond hun zevende maand zich hechten aan een knuffel. Ook afscheid nemen kan voor de kleine moeite gaan kosten. Bijvoorbeeld als hij / zij naar de oppas gaat of als u de babykamer verlaat. Een knuffel of knuffeldoek kan dan troost bieden. Baby’s hebben voorkeur voor een knuffel of een knuffeldoek / deken. Weliswaar kan een geur ook belangrijk zijn. Leg de knuffel of knuffeldoek eens een nachtje bij u zelf in bed, hierdoor komt uw geur aan de knuffel, en kan het zijn dat de kleine rustiger gaat slapen.

Doordat de kop van de knuffeldoek vrij dik is, past helaas niet door de brievenbus. Vandaar dat de verzendkosten hoog zijn voor dit artikel.

Extra informatie

Artikelnummer: 8719744020220
Categories: ,
Tags: , , , , , , , ,