Trouw kussen

39,95

Trouw kussen

Trouw kussens wordt geborduurd zoals afbeelding. Ook het lettertype. (vul daar n.v.t. in).De grijze tekst kunt u wijzigen door de kleur borduring aan te geven. Het zwart blijft hetzelfde tenzij u dat bij de opmerkingen tijdens het bestelproces aangeeft.

 

*
*
*
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Trouw kussen

Wordt geborduurd zoals afgebeeld.

Specificaties: 

  • model: vierkant
  • kleur: wit
  • afmeting: 40x40cm
  • wasvoorschriften: mag gewassen op 30°C
  • drogen: liever niet drogen

Een trouw kussen voor het bruidspaar is speciaal. Vooral als deze persoonlijk is gemaakt voor het bruidspaar.

De voorbereidingen voor je bruiloft zijn bijna klaar en de grote dag komt steeds dichterbij. Wat een spanning brengt dat mee. Een van de laatste dingen die veel bruidsparen nog regelen, zijn ringkussentjes. En eigenlijk mag deze op zo’n speciale dag als jullie gaan trouwen niet ontbreken.

Mogelijkheden:

Op onze pagina trouwen vind je meerdere artikelen. Maar het trouw kussen vinden wij bijzonder. Zeker als je niet weet wat je het bruidspaar wilt geven is dit een leuk cadeau. Het kussen is slechts een voorbeeld zoals de afbeelding laat zien. Deze kan naar wens worden aangepast. Mail ons naar info@personalproducts.nl

Mocht je zo’n bijzonder trouwkussen cadeau willen doen, sturen wij allereerst per e-mail een voorbeeld hoe deze er uit gaat zien. Houd dus vooral de mail in de gaten, want deze kan ook in de spambox terecht komen.