Mutsje met naam voor iedereen!

Heb jij al een mutsje met naam? Geen probleem wij bieden verschillende mutsjes met naam aan. Een mutsje met naam in verschillende maten en kleuren voor iedere baby. Baby’s kunnen vanaf de geboorte de warmte niet goed vast houden. Dat komt omdat de meeste warmte het lichaam via het hoofdje verlaat. Daarom krijgt een baby vaak direct na de geboorte een mutsje op.

Een baby mutsje is ook handig als de baby wat groter wordt. Een mutsje zorgt ervoor dat uw baby geen koude oortjes krijgt als buiten koud is. Een mutsje met naam helpt ook tegen regen en zon.

Regelmatig maken wij leuke geboorte pakketten. Hierin doen wij meestal ook een mutsje in verwerken. Hebben jullie ook de leuke bloemen en strikken gezien? Deze zijn erg leuk om op een muts van een meisje te laten zetten. Deze wordt met sterke lijm op het mutsje vast gelijmd, zodat de kleine deze niet kan lostrekken.

Wilt u meer informatie over de mutsjes of heeft u een speciale wens voor het mutsje, dan horen wij het graag via info@personalproducts.nl.

 

mutsje met naam voor baby
baby mutsje met naam
persoonlijk mutsje met naam erop