Aanbieding!

Knuffiezz knuffeldoek Kapoentje 2 stuks

25,00

Let op!!! Wij borduren op beide knuffeldoeken dezelfde naam!

6 op voorraad

*
*
*
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Knuffiezz knuffeldoek Kapoentje 2 stuks (altijd 1 reserve)

Knuffiezz Knuffeldoek Kapoentje 2 stuks, met borduring van naam.

Specificaties:

  • merk: Knuffiezz
  • model: Lieveheersbeestje
  • kleur: roze
  • maat: 33 x 33 cm
  • materiaal: polyester
  • aanbevolen leeftijd: 0-8 jaar
  • wasvoorschriften: 40° C
  • drogen: liever niet in de droger

 

Omschrijving:

Knuffiezz knuffeldoek Kapoentje met een ruime afmeting. Door de grootte van de Knuffiezz knuffeldoek van 33 x 33 cm, kan er aardig wat tekst op geborduurd worden. Erg leuk om cadeau te geven bij een geboorte, babyshower, of in een kraam of geboorte pakket. Niet alleen zijn ze ruim maar ook heerlijk zacht. Uiteraard kan de knuffeldoek ook als relatiegeschenk worden gegeven met een logo. Bij ons heeft u veel mogelijkheden wat betreft borduring van tekst, logo of naam.

Het leuke van deze knuffeldoeken is dat ze tijdloos zijn. Later als de kinderen groot zijn, is zo’n knuffeldoek nog steeds leuk door de persoonlijke naam, tekst of logo. Dit brengt herinneringen met zich mee. Geef daarom zo’n leuke persoonlijke knuffeldoek van Knuffiezz cadeau, voor jarenlange plezier.

Wist u dat:
Baby’s het ook heerlijk vinden om aan labels te friemelen? Daarom zie je ook regelmatig knuffeldoeken met heel veel labels. Ook wel labeldoeken genoemd. Daarom adviseren wij het label aan de doek te laten zitten.

Waarom is knuffelen nu zo belangrijk?

Baby’s gaan rond hun zevende maand zich hechten aan een knuffel. Ook afscheid nemen kan voor de kleine moeite gaan kosten. Bijvoorbeeld als hij / zij naar de oppas gaat of als u de babykamer verlaat. Een knuffel of knuffeldoek kan dan troost bieden. Baby’s hebben voorkeur voor een knuffel of een knuffeldoek / deken. Weliswaar kan een geur ook belangrijk zijn. Leg de knuffel of knuffeldoek eens een nachtje bij u zelf in bed, hierdoor komt uw geur aan de knuffel, en kan het zijn dat de kleine rustiger gaat slapen.

Doordat de kop van de knuffeldoek vrij dik is, past helaas niet door de brievenbus. Vandaar dat de verzendkosten hoog zijn voor dit artikel.

Extra informatie

Afmetingen 33 × 33 cm