Kinder mondkapjes

2,50

LEES VOORAL EVEN DE BESCHRIJVING HIERONDER!!! 

LEVERTIJD: Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen te leveren! Omdat de mondkapjes op bestelling worden gemaakt kan het iets langer duren dan u van ons gewend bent. 

CHECK UW SPAMBOX ALS U GEEN BERICHT VAN ONS HEEFT ONTVANGEN!

Wilt u de mondkapjes afhalen, kies dan voor afhalen in Nijkerk. U betaald dan geen verzendkosten! U krijgt bericht wanneer de mondkapjes klaar liggen. Afhalen kan uitsluitend van maandag tot zaterdag van 13.30-14.30 uur. Met de gepaste afstand! 

Wissen
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €5,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Kinder mondkapjes 

Mondkapje of gezichtsmasker voor bescherming.

EERST WASSEN VOOR GEBRUIK!

Specificaties:

  • model: meerdere designs
  • kleur: verschillend
  • maat: meerdere maten
  • materiaal: katoen
  • aanbevolen leeftijd: kinderen
  • wasvoorschriften: 60° C – 90° C
  • drogen: liever niet in de droger

Omschrijving:

Mondkapjes (niet medisch).

Onze mondkapjes heeft een filter ingang. Hier kan een half velletje keukenrol in drieën gevouwen. Dagelijks dient het mondkapje gesteriliseerd te worden. Of na 4 uur intensief gebruik. Stop het mondkapje in een afsluitbaar zakje. Tijdens het dragen zo min mogelijk met uw handen aan het mondkapje zitten.

Het beste is om het mondkapje vooraf te wassen op 60°C. Dit kan ook in een pan water en dan 10 min. lang koken. Hangend drogen op een steriele plek. Geen wasverzachter of droger gebruiken.

Verder hebben wij mooie mondkapjes voor het OPENBAAR VERVOER. Deze zijn ongeveer 30x te wassen. Klik hier om te bestellen.

DE MASKERS / MONDKAPJES zijn niet om ziektes te voorkomen of te bestrijden. Voor tijdelijk kunnen ze dienen ter bescherming. Dit geldt overigens voor gezonde mensen. Echter adviseren wij de mondkapjes max. 2 uur te dragen. Aan de binnenkant van het mondkapje zit een opening om een stukje keukenrol in te doen (zie foto’s). Keukenrol regelmatig vervangen. Wil je ze gebruiken bij de instellingen waar je werkt, overleg dit dan eerst. De meningen lopen nogal uiteen, terwijl wij duidelijk zeggen dat de mondkapjes dienen ter bescherming voor gezonde mensen.

LET OP!!!

Gezien de onrust rondom het Coronavirus, willen wij jullie erop wijzen, dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor het gebruik van deze mondkapjes. Zoals hierboven vermeld, zijn ze alleen ter bescherming, en niet bedoeld om te gebruiken als er Corona besmetting in je omgeving is geconstateerd. Bovendien is iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hygiëne, en voorzorgsmaatregelingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid. 

Bekijk deze video.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kinder mondkapjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *