Buddy beer Benjamin

29,95

De naam Benjamin op de Buddy beer Benjamin is geborduurd met lettertype Good Unicorn.

*
*
*
Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Buddy beer Benjamin

Buddy beer Benjamin, welke op de buik geborduurd kan worden.

Specificaties:

  • merk: Buddy
  • model: beer
  • kleur: Karamel
  • maat: 40cm (16 inch)
  • aanbevolen leeftijd: 0-8 jaar
  • wasvoorschriften: zie waslabel
  • drogen: liever niet in de droger

Buddy beer Benjamin, is van de Embroider Buddy serie. Prachtige serie knuffels vanuit U.S. en Canada. Nu ook via ons verkrijgbaar. Ze zijn zo ontzettend leuk en zacht. De vulling kan via de achterzijde, door middel van een rits worden verwijderd, en geborduurd worden met naam, tekst of geboorteblok. Standaard wordt er een naam geborduurd. Liever meer tekst of geboorteblok kan tegen meerprijs worden besteld.

Wist je dat de beer ook leuk als huwelijks cadeau kan worden gegeven? Wij kunnen er zelfs lint aan toevoegen om hieraan de ringen te bevestigen. Zo krijg je een leuke trouwbeer 🙂  Binnenkort ook op onze site te vinden….

Wij pakken de beer altijd in met transparant folie. Wilt u een leuk geboorte felicitatiekaart toevoegen, dat kan door hier te klikken.

Wil je de beer samen met andere artikelen te bestellen om een geboortepakket, voor bijvoorbeeld een babyshower of kraammand, dan denken wij graag mee.

Voor vragen of opmerkingen kunt u het beste via de contactpagina bovenaan de website reageren. Reageert u via FACEBOOK dan adviseren wij de pagina open te houden. Wij reageren meestal vrij snel, maar als u de pagina sluit, en anoniem heeft gereageerd, krijgt u onze berichten niet te zien.

Extra informatie