Badmat

29,95

Badmatten worden zonder borduring geleverd.

Bezorgd vanaf 3 - 5 werkdagen.
Verzending v.a €4,95 (incl. materialen)
Onze klanten geven ons 5 sterren.

Beschrijving

Badmat

Badmat van het merk A&R

Specificaties:

  • Geen borduring mogelijk
  • Gemaakt van Turks Katoen
  • Merk: A&R
  • Kleuren: Anthracite grey, Aqua blue, Black, Dark Green, Fire Red, French Navy, Graphite, Light Grey, Petrol, Sand, True Blue en White.
  • 40°C wasbaar
Materiaal: 100% Katoen
Gewicht: 1000 g/m²
Maten: 50 x 80 cm

Een badmat van A&R van zeer zware Turkse kwaliteit. Deze badmatten zijn in 12 kleuren verkrijgbaar. Ze zijn prachtig afgewerkt met een decoratief motief rondom. Wij borduren de badmatten niet.

Ook voor bedrijven kunnen wij badtextiel leveren. Te denken valt aan restaurants, hotels, bed en breakfast, maar ook tankstations, kantoren, en overige bedrijven. Als bedrijf kunt u bij ons ook een logo of naam, tekst laten borduren. De prijzen zijn hiervoor anders dan particulieren. Ook voor een logo gelden andere prijzen, aangezien een logo moet worden omgezet naar een borduurkaart. Wij kunnen voor een klein bedrag eerst een proeflogo voor u borduren, in de gewenste kleuren. Na beoordeling en goedkeuring zullen wij overgaan om de bestelling te voltooien.  Voor vragen, opmerkingen of prijzen kunt u het beste ons een email sturen via info@personalproducts.nl  

Wij streven er naar binnen 48 uur ( op werkdagen ) te reageren, met een passende offerte. Offertes zijn bij ons 30 dagen geldig.

Natuurlijk heeft iedereen eigen wensen of ideeën en daar willen wij graag gehoor aan geven. Maak u wens bij ons bekend via info@personalproducts.nl en wij geven er graag gehoor aan.

Extra informatie

Kleuren

, , , , , , , , , , ,

Artikelnummer: AR019
Category:
Tags: , , ,